Wat is gefilterd water?

Wat is gefilterd water?

Gefilterd water is water dat is gefilterd om bestaande chemische verontreinigingen te verwijderen. Er zijn verschillende manieren waarop water gefilterd kan worden, maar het meest voorkomende type is koolstoffiltratie. Het proces maakt gebruik van aktieve kool of koolstoffilters om opgeslagen impurity’s uit het water te verwijderen.

Hieronder een aantal veelvoorkomende verontreinigingen die verwijderd worden door middel van gefilterd water:

  • Chloor
  • Kalk
  • Pesticiden
  • Bacteriën
  • Metallische stoffen
  • Organische verontreinigingen

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van gefilterd water. Het kan helpen om het risico op ziekte te verminderen door verontreinigingen te verwijderen die kanker of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de smaak, geur en helderheid van het water, omdat zuurachtige en andere chemische deeltjes worden verwijderd.

Om ervoor te zorgen dat u gefilterd water gebruikt, kunt u een gefilterd water systeem installeren in uw huis. Dit is een systeem dat veelal wordt gebruik bij huishoudens met warm water on-demand. Het systeem wordt geïnstalleerd met een aangepaste watertoevoer naar uw keukenkraan of andere apparaten en het filter op de uitlaatside kan worden vervangen zodra deze verzadigd is.

Gefilterd water is een geweldige manier om uw gezondheid te beschermen en er van te genieten door het drinken van een smaakvolle cup thee of het koken van een heerlijk maal. Door gefilterd water te gebruiken, kunt u de risico’s op ziektes en verontreinigingen verminderen.

en_USEnglish