Voorbeeld tandsteen verwijderen voor en na

Elk jaar zien veel mensen tandsteen vormen tussen hun tanden. Veel voorkomen is behandelbaar met eenvoudig tandenpoetsen. Soms echter, kan het helpen om de tandsteen te verwijderen. Met een voorbeeld van tandsteen verwijderen voor en na, kunnen we zien hoezeer tandsteen het verschijnen van het gebit kan beïnvloeden.

1. Wat is tandsteen en wat is het verwijderingsproces?

Tandsteen bestaat uit bruine of gele partikels die zich ophopen in de mond, meestal op de tanden en kiezen. Tandsteen bestaat uit bacteriën, samengeklit voedselresten en andere bestanddelen. Het verwijderingsproces van tandsteen is noodzakelijk om te voorkomen dat tandbederf verspreid wordt, de verdere ontreddering van tanden en kiezen te voorkomen en de mondhygiëne te verbeteren. Tandsteenverwijderingsprocessen omvatten:

  • Tandvleesreinigen – met een scaler en hulpstukken wordt tandsteen verwijderd uit tussenruimtes en gleden.
  • Ultrasoon schoonmaken – het gebruik van ultrasoon geluidsgolven zorgt voor het verwijderen van tandsteen en beschadigde tandsteen.
  • Polijsten met tandpasta – poeder of schuimhoudende pasta’s worden gebruikt om tandsteen te verwijderen en de mond te reinigen.

2. Voor-en-na Foto’s: Zie het verschil in je glimlach!

Een voor-en-na foto biedt je een goed beeld van het verschil in je glimlach vóór en na een behandeling. Onze toonaangevende technologieën en behandelingstechnieken hebben al menig glimlach hersteld en verfraaid. Je kunt veranderingen in je tanden, tandvlees of gebit zien in de voor- en-na foto’s, zoals:

  • Verwijdering van tandsteen
  • Herstel van tandbederf
  • Whitening
  • Correctie van de bite

Deze veranderingen geven je een helder beeld van de verbeteringen die je tandarts aan je glimlach heeft aangebracht zodat je zelf de resultaten van het behandelingstraject kunt zien!

Voortaan kun je met meer zelfvertrouwen naar de tandarts gaan als je denkt dat je last hebt van tandsteen. Nu je deze stappen kent om dit op je eigen manier te verwijderen, kun je hopelijk voorkomen dat de vervelende gevolgen met tandsteen krijgt. Wees niet bang om je tanden te poetsen met een zachte tandenborstel en geen te harde borstels om tandvlees en tanden te beschadigen. Blijf dat ook doen, zodat je prachtige glimlach kan behouden!

en_USEnglish